Blog | Lavabo tıkanıklığı nasıl açılıyor

Lavabo tıkanıklığı nasıl açılıyor


Lavabo tıkanıklığı nasıl açılıyor

Lavabo tıkanıklığı nasıl açılıyor ve sıkıntı nasıl ortadan kaldırılır? Ufak ihtimalleri bile göz ardı etmeyecek ustalarımız ile kaliteyi tesisatlarınıza aktarmak istiyoruz.

Küvet kısmında metal parlak bölümün hemen altında alt rekor kısmı vardır. Lavabo altındaki süzgeç bölümü sökülerek varsa burada tıkanıklık açılması sağlanabilir. Bazı lavabo açıcılar kısmen yardımcı olabilir. Gövde kısmının iç bölümü de atıklarla dolu hale gelebilir. Esnek ve spiral şekle sahip olan bu kısma tadilat zamanlarında harç, boya, beton kalıntıları gibi malzemeler iç kısımda kalmış ve tıkanıklık nedeni olmuş olabilir. Yani bu hazneyi olduğu gibi çıkartıp, tek tek bakılması verimliliği artıracaktır. Lavabo tıkanıklığı nasıl açılır ancak uzmanından destek alırsanız hemen halledilebilecek bir problemdir.

Ev yada iş yerlerinde hazır yiyecekler satın alırız ve yemek kırıntılarını bazen lavabolara dökebiliyoruz. Ucuz kimyasalların lavaboyu temizleme amaçlı kullanılması aynı şekilde tıkanıklık sebebi olabilir. Bazen toka, iğne, saç, kıl artıkları derken hata üstüne hata gelir ve ilk başta evye altındaki hazne dolmaya başlar. Genelde problemin büyük kısmı burada oluşmaktadır ve nasıl temizleneceğini sizlere anlattık. Lavabo tıkanıklığı nasıl açılır işlemlerinde gider hatlarındaki temizlik için en etkili teknik olan kanal açıcı mekanizma ne kadar atık birikintisi olursa olsun, hepsinde sizlere özel çözümler sunmaktadır. Genel konsept olarak lavabodan dışarı atıkların çıkartılması şeklinde çalışmıyoruz. Ayrıca temizlik sırasında etrafın kirlenmemesi için gerekli önlemleri önceden alıyoruz. Cihaz vasıtası ile atıkları borulardan kazınarak çıkartılması ve orada bekletilmesi yerine su basılarak bertaraf edilmesi şeklinde çalışmalarımız vardır.

Lavabo tıkanıklığı nasıl açılıyor sorusu şüphesiz atıkların sıfır noktasına kadar yaklaşabilecek cihazlarla olur. Fakat bu cihazı yeterince verimli kullanmakta bir o kadar dikkate değerdir. Bize sonuna kadar güvenebilirsiniz.

Kaynak: www.lavabotikanikliginasilacilir.com